Новини

Конференція "Хедж фонди та альтернативні інвестиції"

Швейцарська компанія з управління активами Maximus Capital S.A., українська компанія Class Asset Management та Міжнародний інститут бизнесу радо запрошують професійних учасників фінансового ринку України взяти участь у конференції "Хедж фонди та альтернатівні інвестиції", яка відбудеться 24-25 квітня у готелі "Дніпро".


Під час конференції Ви матиме змогу взяти участь в обговоренні актуальних питань інвестиційного бізнесу, що виникли після грецької кризи та кризи офшорного бізнесу на Кіпрі, а також заслухати доповіді представників компаній Hilltop Fund Management LLP (UK), Orion Litigation Intermediaries (Singapore), ZAN Partners Ltd. (UK), MTG Capital Management (Cayman Islands). До участі у конференції запрошено представників Terra Nex (Switzerland), RBR Capital Advisors (Switzerland), Stanley Gibbons (UK), Barclays (Switzerland), VIS Asset Management (Switzerland), Oriental Partners (Luxembourg), ABC Global Management Services LTD (Mauritius), Andbank (Monaco).


Вартість участі у конференції складає 3000 грн., та включає, окрім власне участі у конференції, 2 кава-паузи, бізнес-ланч у ресторані готелю «Дніпро» та гала-вечерю з шоу програмою у ресторані «Бахус» увечері, де учасники зможуть відчути приємну атмосферу неформального спілкування.